Telefon: +36 (1) 401-3030

Rólunk

HACONA Kft.

Negyed évszázad a csomagolástechnikában hosszú idő, ez alatt sok-sok minden történt. 25 évvel ezelőtt egy újonnan alapított kis cég voltunk nagy várakozásokkal és telis-tele ötletekkel. Ma már elmondhatjuk, hogy az idő minket igazolt. Büszkék vagyunk szakmai múltunkra és kitűzött céljaink elérésére.

Az innováció fontos eleme üzletpolitikánknak. Igényesek vagyunk termékeinkre – legyen az minőség vagy design. Arra törekszünk, hogy a legmagasabb minőségű gépeket és csomagoló anyagokat szállítsuk, amelyek sokrétű felhasználási lehetősége, megbízhatósága és versenyképes ára a felhasználók teljes megelégedését szolgálja.

25 évvel ezelőtt, útkeresésünk során kerültünk kapcsolatba a zsugorfóliázó gépeket és vákuumkamrákat gyártó Minipack-Torre céggel. Együttműködésünk és egymás iránti bizalmunk a mai napig tart.

A HACONA életében óriási változást hozott a mintegy 10 évvel ezelőtt végrehajtott struktúra váltás. A különféle gyártmányú csomagoló gépek és anyagok forgalmazásán túlmenően megkezdtük a saját fejlesztésű fóliahegesztő és vákuum gépek gyártását. Örömmel tesszük közzé, hogy gépeinkből immár több mint 25.000 gép van bevetésben a világpiac legkülönfélébb ágazataiban, a vevők legteljesebb megelégedésével.


HACONA Kft.
Tel: +36(1)401 3030
Fax: +36(1)401-3031
mail@hacona.com

További csomagolástechnológiai megoldásokat talál az év minden napjára a következő oldalainkon is:

www.hacona.com
www.pack-centrum.hu
www.oripack.hu
www.haloila.com
www.minipack-torre.hu